Na spletnih straneh Stanovanjskega sklada Republike Slovenije uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate.
Nadaljuj | Več informacij
Za vprašanja in pomoč smo vam na voljo na 01 4710 500

Javni razpis Stanovanjskega sklada RS za oddajo stanovanj v najem

Pozdravljamo vas na naši spletni stani, kjer si lahko ogledate celotno razpisno dokumentacijo javnega razpisa za oddajo stanovanj v najem na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Čistopis javnega razpisa, celotno ponudbo stanovanj, vse pogoje najema in prijave, kot tudi termine oddaje prijav in izborov si lahko ogledate s klikom na povezavo http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si/.

Prednost pri izboru najemnikov imajo mlade družine, družine z osnovnošolskim otrokom, družine, mlade osebe in ostali. Sklad stanovanja sproti oddaja prosilcem do oddaje vseh stanovanj po pogojih iz razpisa, posebnem protokolu izbora najemnikov s pomočjo posebnega računalniškega programa in so predstavljeni na spletni strani Sklada.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate celotno razpisno dokumentacijo na http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si, v primeru dodatnih informacij pa nas lahko tudi pokličete ali nam pošljete vprašanje na elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si. Veseli bomo vseh vaših morebitnih konstruktivnih pripomb, ki jih bomo z veseljem proučili in poizkušali čim bolj upoštevati pri nadaljnjih usmeritvah.

© 2016 SSRS. Vse pravice pridržane. En